Over Ingage inc.

Ingage inc. is niet zomaar gekozen als bedrijfsnaam.  Natuurlijk is het een verwijzing naar zowel Interne Communicatie en ‘Incorporated’, afgekort met inc.. Daarnaast is het een woordspeling op ‘engaging’ – ‘ingage’ is een oude vorm van het Engelse ‘engage’ – een begrip dat zich in het Nederlands lastig laat vertalen. Het ontstaat bij een gevoel van betrokkenheid, vertrouwen, flow, motivatie. Je voelt je geinspireerd en komt in beweging. Hoe fijn is het om je in je werk bevlogen te voelen en om bij te kunnen dragen aan de doelen die de organisatie nastreeft? Omdat je goed geinformeerd wordt en ze kent, begrijpt en in je werk kunt toepassen. Omdat jouw bijdrage en die van al je collega’s even welkom is.  Omdat je je zorgen kunt uiten en je successen mag vieren.

Missie en Visie

De missie van Ingage inc. is mensen in organisaties helpen beter en succesvoller samen te werken, door ze bewust te maken van hun communicatiekracht en verbindingen tussen medewerkers te versterken. Ingage inc. versterkt interne communicatie met als doel meer werkplezier, duurzamere werkrelaties in tijden van organisatieverandering en optimale bijdrage van medewerkers aan het succes van een organisatie. Hieronder ligt een visie dat in de (nabije) toekomst juist menselijke communicatie en aandacht voor elkaar en overeenkomsten en verschillen belangrijker zal worden. Mensen hebben mensen nodig. Verbinding is essentieel, en het gaat niet vanzelf. Organisaties die een omgeving bieden dit deze verbinding bevordert zullen dit uiteindelijk terugzien in hun resultaten.

De expertise van Ingage inc. ligt op een deel van de corporate communicatie dat vaak niet als strategisch wordt gezien of benut: Interne communicatie, en dan vooral het versterken van communicatieklimaat door het versterken van werkrelaties. Juist dat is essentieel voor het vertalen van een organisatiestrategie naar effectieve actie, het vertsterken van de cultuur en gewenst gedrag binnen een organisatie, voor het behouden van goede medewerkers en het aantrekken van talent. De focus ligt daarbij op de communicatiekracht van managers en leidinggevenden, omdat zij een belangrijke  (voorbeeld)rol hebben in interne communicatie.

Over Myriam Heffels

Profielarmscrossed

Ingage inc. is het bedrijf van Myriam Heffels. Binnen Ingage inc. combineert ze haar nieuwsgierigheid naar de mens en zijn gedrag, haar ervaring met (overheids)organisaties en HR , haar liefde voor taal, verhalen en de kracht van woorden en haar uitgebreide kennis op het gebied van corporate en interne communicatie om organisaties te versterken.  Myriam houdt van een no nonsense aanpak, maakt graag korte, heldere plannen en kiest liefst een gefundeerde, analytische aanpak om daadwerkelijk effect te bereiken door communicatie.  Als ergens mensen werken, is er interne communicatie nodig die werkt.

Meer weten over Myriam Heffels? Bekijk hier haar LinkedIn profiel.

Deel, volg, like!